Gdje su danas i čime se bave glumci iz hvaljene serije “Mućke”?

0
110

Gdje su danas i čime se bave glumci iz hvaljene serije

Glumci popularne serije i danas su aktivni, kako na kazališnim daskama, tako i u televizijskim serijama

“Mućke” su nedavno proglašene najgledanijom serijom u povijesti britanske televizije, ali i serijom koju bi Britanci opet rado gledali na svojim malim ekranima.

Nezaboravna braća Derek i Rodney Trotter, njihove supruge Cassandra i Raquel te prijatelji Boycie, Denzil i Mickey godinama su uveseljavali gledatelje svojim (ne)zgodama.

David Jason koga je proslavila uloga Dereka Trottera, jedan je od najvećih i najpriznatijih britanskih TV glumaca, koji se istanuo i u uspješnicama ‘Dražesni pupoljci svibanjski’ ‘Frostov pristup’, a posljednjih godina Britance nasmijava u seriji ‘Still Open All Hours’. Nakon uspješne autobiografije sprema se snimanje dokumentarca o svom životu u kojem su se izmjenjivali uspjeh i tragedija.

Naivnog i smotanog Rodneyja Trottera glumio je danas 55-godišnji Nicholas Lyndhurst koji je, poput Jasona, karijeru nastavio snimajući televizijske serije. Oženjen je za bivšu balerinu koju je upoznao 1992. i s kojom ima 15-godišnjeg sina Archieja.

Rodneyjevu suprugu Cassandru glumila je Gwyneth Strong (57). Nakon ‘Mućki’ uglavnom je glumila sporedne uloge u britanskim serijama, a pojavila se i u uspješnici ‘Ubojstva u Midsomeru’.

Glumica Tessa Peak Jones (58)  glumila je Raquel, Del Boyevu suprugu. Trenutno uživa veliku popularnost zahvaljujući seriji ‘Granchester’ koja ide već treću sezonu. Prije četiri godine rastala se od glumca Douglasa Hodgea koji je također glumio u ‘Mućkama’ i to njezina odraslog sina Damiena Trottera.

Među pokojnim glumcima koji su ostavili traga u ‘Mućkama’ su i Lennard Pearce koji je glumio djeda Trottera, a umro je 1984. u 69. godini. U ulozi strica Alberta bio je Buster Merryfield koji je preminuo 1999. u 78. godini.

Kolege iz serije rijetko se viđaju. Posljednji put svi su se okupili na pogrebu glumca Rogera Lloyd-Packa koji je u ‘Mućkama’ glumio Triggera.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here