Maca Diskrecija se uskoro udaje: Odbila sam spavati sa Darkom Lazićem!

0
139

Maca Diskrecija je potvrdila priče medija o tome kako se udaje za 15 godina starijeg muškarca. Mada, svadba nije tako blizu na vidiku, Maca garantira ulazak u brak, budući da se smirila kraj tajanstvenog muškarca.

– To je živa istina. Udajem se za dvije godine sigurno. Jako je ozbiljan i obrazovan muškarac, dobro je situiran, zaštitinički se ponaša prema meni, ne da da me iko dira, brine se za mene, a to je ono što mi je najbitnije.

Maca je nedavno završila na sudu zbog izvijesnog političara Srđana Sandića. Bili su u vezi, a ona tvrdi da nije znala da je oženjen.

– On nikada sa ženom nije imao odnose, tražio je da vodi ljubav sa nekom boljom, a to sam ja. I onda se desilo sljedeće, počeo je da me vrijeđa, psuje, da se dere na mene i onda sam samo objavila naš razgovor. To je naravno došlo do njega i njegove žene, no potom ga je ona ostavila. Pokušavao je da me tuži, ali nije uspio jer su dokazi bili na mojoj strani. On je platio novinaru da piše da sam ja u zatvoru i da me nablati koliko god može – dodala je.

Taj novinar joj je, tvrdi, nudio broj telefona od Darka Lazića da bi mu ona ponudila neke nemoralne ponude, da bi spavala s njim i na kraju da sve to bude objavljeno. No, ona nije pristala na to.

– Trenutno živim u Beogradu, no ne planiram se vratiti u Tuzlu. Svoj rodni grad svakako volim. Gdje god da dođem uvijek me dočekaju raširenih ruku i prihvate me na najbolji mogući način. Ne razlikujem ljude po imenu i nacionalnosti. I to je ono što me čini čovjekom. Ja sam jedina djevojka koja je ujedinila Srbe, Hrvate i Bosance. 

(Express)

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here