SEĆATE LI SE ARSE? Pre osam godina imao je SEKS u “Velikom bratu” na NAJČUDNIJEM MESTU, a danas je oženjen i živi u Sloveniji (VIDEO)

0
59

Veoma brzo je postao miljenik publike, pa je na kraju odneo pobedu u trećoj sezoni poznatog rijalitija i osvojio 100.000 evra. I dalje se prepričava njegovo razmenjivanje nežnosti sa učesnicom “Velikog brata”, kao i lokacije koje su birali za tako nešto.

Foto: youtube

Vladimir Arsić Arsa je tokom učešća u rijalitiju imao prepoznatljivu frizuru, koji i dan danas “fura”, a iako nije važio za favorita od početka, uspeo je da pobedi te godine u šou.

 Ostao je upamćen njegov seks sa Danicom ispod pokrivača bazena, što je svojevremeno mnoge iznenadilo, a nije im smetao ni sneg koji je padao tada.

U rodnom Užicu je posle “Velikog brata” vozio taksi, kasnije je puštao muziku po klubovima, a sada je organizator muzičkih događaja po regionu i s vremena na vreme negde nastupi kao di-džej.

Početkom godine je troipogodišnju vezu sa Sandrom iz Slovenije krunisao brakom, pa se zbog ljubavi preselio u ovu državu, ali i dalje često posećuje Srbiju.

Foto: Privatna arhiva

– I dalje se bavim di-džejingom, imam puno posla u zemljama u regionu – rekao je nedavno za “Blic”.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here